2021. február 12., péntek

Recipe: Perfect HummusCheap

Benefit Hummus site. Обжаренная на гриле курочка, хумус, салат из свежих овощей. Заправляется соусом тхина , соусом амба. Подаётся в пите или на тарелке. This is my favorite hummus recipe! With a few simple tricks, you really can make Watch How We Make It.

Hummus From Turkish humus or directly from Arabic حُمُّص‎ (ḥummuṣ). enPR: ho͝o'məs, IPA(key): /ˈhʊməs/. enPR: hŭ'məs, IPA(key): /ˈhʌməs/. enPR: ho͞o'məs, IPA(key): /ˈhuːməs/. hummus (usually uncountable, plural hummuses). Learn how to make hummus with this easy homemade hummus recipe! It's quick and easy to make, super-smooth and creamy, and tastes so fresh and flavorful! You finish stewing parboil Hummus working 6 ingredients also 4 and. Here is how you hit.

ingredients of Hummus

  1. add 1 taza of Garbanzos ( tambien puedes usar garbanzos cocidos en lata).
  2. Prepare 1/2 taza of aceite de oliva.
  3. Prepare 2 dientes of ajo triturados.
  4. You need 2 cdas of grandes de pasta de ajonjolí o Tahina.
  5. add 1 of ó 2 limones.
  6. You need al gusto of sal.

Hummus is a middle-eastern food composed of chickpeas, or garbanzo beans, and tahini, a paste Hummus is typically eaten with pita or other flat bread. Because both chickpeas and sesame seeds. All you need are a few cans of chickpeas, some tahini, olive oil, some seasonings, and a food processor. Hummus, that creamy dip that hails from the Middle East, has a reputation as a clean, healthy food.

Hummus method

  1. Pele los garbanzos. Una manera fácil de hacerlo es usar un molino de maíz y los garbanzos se van quebrando al pasar. Luego se ponen bajo el chorro de agua en un recipiente y las cáscaras flotan y se van retirando, pero también se puede hacer, aunque queda menos fino, sin pelar los granos..
  2. Remójelos por 2 días o más. Cúbralos con agua y cocínelos sin sal en un olla hasta que ablanden más o menos 15 ó 20 minutos..
  3. Cuando se enfríen licúelos en 2 ó más tandas con 1/2 pocillo de aceite de oliva. 2 ó más dientes de ajo triturados, 2 cucharadas grandes de pasta de ajonjolí o Tahine, el jugo de 1 ó 2 limones, sal al gusto. Va quedando una mantequilla muy suave..
  4. Sirve con un poco de aceite de olivas por encima, perejil y si se quiere paprika o polvo de pimentón rojo..

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