2021. május 22., szombat

Recipe: Tasty Hummus.!Easy

Directions Hummus.! site. Hummus is a dip, spread, or savory dish made from cooked, mashed chickpeas blended with tahini, lemon juice, and garlic. It is popular in the Middle East and Mediterranean, as well as in Middle Eastern cuisine around the globe. This is my favorite hummus recipe!

Hummus.! In a blender, chop garlic. hommos, hommus, hoummos, hoummous, houmous, houmus, humus. From Turkish humus or directly from Arabic حُمُّص‎ (ḥummuṣ). enPR: ho͝o'məs, IPA(key): /ˈhʊməs/. enPR: hŭ'məs, IPA(key): /ˈhʌməs/. enPR: ho͞o'məs, IPA(key): /ˈhuːməs/. hummus (usually uncountable, plural hummuses). All you need are a few cans of chickpeas, some tahini, olive oil, some seasonings, and a food processor. You prepare simmering sizzle Hummus.! applying 6 prescription including 5 together with. Here is how you do a bang-up job.

method of Hummus.!

  1. Prepare 1 lata of garbanzos.
  2. a little Cantidad necesaria of agua.
  3. use 1 diente of ajo o ajo en polvo.
  4. a little of Sal y pimienta.
  5. a little Cantidad necesaria of aceite de oliva.
  6. then 1/2 cucharadita of pimentón opcional.

Hummus, that creamy dip that hails from the Middle East, has a reputation as a clean, healthy food. All the main ingredients are super foods in their own right.

Hummus.! little by little

  1. Lo primero que vamos a hacer es abrir la lata vamos a poner los garbanzos en un colador y los vamos a lavar súper bien para que se le salga todo el sodio.
  2. Vamos a colocar los garbanzos en un bowl con la misma jarra de la licuadora se puede hacer con el mixer también.
  3. Una vez que colocamos los garbanzos en el recipiente lo hacemos es agregar un chorrito de agua un chorrito de aceite los condimentos el ajo fresco sies que tenés ajo fresco y vamos a mixear o a licuar.
  4. Porque no tenemos medidas exactas porque cada cual le da la textura que quiere yo usé aproximadamente 50 ML de agua y 2 cucharadas de aceite si te gusta más líquido o más espeso lo podés modificar.
  5. Una vez que encontramos la textura que nos gusta salpimentamos llevamos a un recipiente en el que vamos a servirlo y lo que hacemos es con la parte de atrás de una cuchara hacemos un Sur quito echamos un poquito de aceite de oliva y espolvoreamos con apenitas de pimentón esta parte es opcional simplemente lo puedo llevarlo a la mesa así y comerlo de ahí sin echarle aceite o pimentón.

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